|
Najlepszy efekt przeglądania
w ( IE ) Internet Explorer
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Zirhan ForumMaster

|
Wysłany: 22:43:12, 13 Paź 2007 Temat postu: Co się dzieje? |
|
Nie wiem o co chodzi, ale moje maile są przejmowane przez inną osobę. Na pewno ty ich nie odbierasz.
Ja się nie boję, za mną stoi moja partia, która dała ponad 200 tys. głosów na rejestrację w tych wyborach i poprze mnie także ok. 2 mln. zwolenników LiD. PiSowszycy niech już się chowają w norki, chyba że chcą rozruchów na masową skalę!
Moja strona wyborcza: http://www.z_kwasniewski.republika.pl/ _________________ ”Nie lękajcie się” - JP2 do ks. pedofili.
http://www.antykler.frix.pl
http://anonse-antyklerykalne.frix.pl |
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Vincent Moderator

|
Wysłany: 20:09:41, 14 Paź 2007 Temat postu: Re: Co się dzieje? |
|
| Zirhan pisze: | | Nie wiem o co chodzi, ale moje maile są przejmowane przez inną osobę. Na pewno ty ich nie odbierasz. | "Zirhan" o co chodzi? jaki email? kto odbiera?. Emails odbieram osobiście ale nie zawsze z tego samego komputera. Również podpisy są różne. Czy to wymaga oddzielnego tematu? Wysyłam Ci email w tej sprawie. _________________ Pozdrawiam,
Wincenty Szymanski
http://RuchOfiarKsiezy.Org
Tel.: PL (022) 219-59-91 : CA + 416-900-3924
===============================
Od problemów, się nie ucieka a je rozwiązuje. Ten kto chowa ”głowę w piasek” wyciągnie, trupią czaszkę. |
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Drzazga Bywalec

|
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Vincent Moderator

|
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
amazinggrace Początkujący

|
Wysłany: 02:25:41, 16 Mar 2010 Temat postu: |
|
Nie wiem dlaczego ale nie mogę wysłać prywatnej wiadomości (PW). Ukazuje się informacja , że nie mam pozwolenia od admina , coś w tym rodzaju. _________________ miłość jak wino |
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Zirhan ForumMaster

|
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
o. Perwersjusz StałyBywalec

|
Wysłany: 06:59:47, 31 Maj 2010 Temat postu: |
|
Zaprawdę powiadam Wam Siostry i Bracia!
Skoro na Watykanie i to w samej Kur(w)ii grasuje sam Szatan we własnej osobie, to nie dopatrujcie się jego działania na tym forum. Wręcz przeciwnie - możemy tylko liczyć na jego wsparcie, mimo iż on siedzi w skórze każdego wielebnego pedofila. Bo to taka przewrotna diabelska natura - i pełno w nim złości, podłości a i miłosierdzia też nie mało. _________________ Rzymski katolicyzm jest najbardziej niemoralną religią w całej historii ludzkości. |
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Drzazga Bywalec

|
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Vincent Moderator

|
Wysłany: 06:59:43, 08 Cze 2010 Temat postu: |
|
“Drzazga” WITAM SERDECZNIE!!!
To dobrze że trzymasz rękę na pulsie … jak to sie potocznie mówi .
Jeśli chodzi, o to forum… to prawda że gdyby nie ONA, forum by nie istniało w takiej postaci. Nie było moim zamiarem, publiczne dyskutowanie, tematów naszych stron, czy ujawnianie tego, co myślę na aktualne tematy. Rozmów politycznych też nieprzewidywałem .
Jeśli chodzi o film, hm… ja jeszcze swojego „5 minut” w mediach nie miałem. Jeśli ktoś tak myśli to się myli. Po 3 latach „istnienia” doczekałem się, tzw. „opinii do dyskusji”, które to używane były tak i tam gdzie, komu pasowało. Te 3 lata zrobiły jednak swoje, jestem już innym człowiekiem. Przestałem się bać szantażu „Komanda Ratzingera” i to przełoży się, na wzmożone działanie, kiedy przyjdzie pora. No i mowie otwarcie, że nie wierze w Boga, którego reprezentują katolicy i na dowód tego, oficjalnie wystąpię z Krk.
Zapewniam Cię też, że filmów będzie wiele, w moim i innych wykonaniu i na dodatek… bez jąkania się . Bo i tak potrafię też . _________________ Pozdrawiam,
Wincenty Szymanski
http://RuchOfiarKsiezy.Org
Tel.: PL (022) 219-59-91 : CA + 416-900-3924
===============================
Od problemów, się nie ucieka a je rozwiązuje. Ten kto chowa ”głowę w piasek” wyciągnie, trupią czaszkę.
Ostatnio zmieniony przez Vincent dnia 21:30:22, 13 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
Drzazga Bywalec

|
Wysłany: 16:30:34, 10 Cze 2010 Temat postu: |
|
| Vincent pisze: | Te 3 lata zrobiły jednak swoje, jestem już innym człowiekiem. Przestałem się bać szantażu „Komanda Ratzingera” i to przełoży się na wzmożone dzielnie, kiedy przyjdzie pora. No i mowie otwarcie ze, nie wierze w Boga, którego reprezentują katolicy i na dowód tego, oficjalnie wystąpię z Krk.
Zapewniam Cie też, że filmów będzie wiele, w moim i innych wykonaniu i na dodatek… bez jąkania się . Bo i tak potrafię też . |
A to sie bardzo ciesze, Vincent, to chyba dobrze, ze przestales sie bac i ze potrafisz
Wystapic z KRK - czas najwyzszy... choc ja bym dawno to zrobilam... chyba... wlasciwie nie wiem, szczerze mowiac... i sie ciesze, ze nie musze przez to przechodzic... w kazdym razie szczerze zycze powodzenia! w robieniu filmow rowniez - demaskujesz klamstwo, wiec jestem sousznikiem, mimo ze sie nie zgadzamy.
Pozdrawiam  |
|
| |
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|